Ce trebuie sa stiu INAINTE de a creea un WEBSITE

Ce trebuie sa stiu INAINTE de a creea un WEBSITE

Ce este un website? Website-ul este primul element de legatura intre client si business-ul tau. Asadar, inainte de a-ti realiza un website, ar trebui sa ai bine intiparite in minte cateva idei de baza. Care sunt intrebarile pe care ar trebui sa ti le pui inainte de a contacta o firma de web design?

In momentul in care incepi un business ai cu siguranta un scop bine definit. Acest scop va trebui sa se regaseasca in fiecare canal de promovare folosit de tine. Asadar, prima intrebare pe care ti-o poti pune cand vrei un website pentru business-ul tau este urmatorarea:

1. De ce am nevoie de un website profesionist si ce vreau sa fac cu el?
Trebuie sa ai un scop bine definit pentru ca website-ul tau sa fie unul cu adevarat profesionist, care sa converteasca. Trebuie sa stii ce vrei sa faci cu acest website, cum ar trebui el sa functioneze si ce pasi trebuie sa faci pentru a ajunge la rezultatele dorite.
Imediat cand te gandesti la un business, primul lucru la care te gandesti este NUMELE. Ce nume are business-ul tau si ce reprezinta acesta? Astfel, urmatoarea intrebare cu privire la website-ul tau este legata de acest detaliu.

 

2. Ce nume va avea website-ul meu? Este disponibil domeniul pe care doresc sa il aleg?
Domeniul este un element extrem de sensibil atunci cand realizezi un website. Trebuie sa observi daca acesta este liber, insa trebuie sa stii exact cum sa-l alegi. El trebuie sa fie reprezentativ pentru business, trebuie sa fie scurt si usor de memorat de catre utilizator si trebuie sa fie usor brandabil. Exista anumite criterii dupa care sa-ti alegi un domeniu.

 

3. Ce servicii de hosting aleg?
Un hosting de calitate are anumite caracteristici specifice, iar un client nu va avea, de obicei, expertiza tehnica necesara pentru a le identifica pe acestea.

 

4. Ce Platforma CMS sa aleg pentru website-ul meu?
Acest lucru depinde foarte mult de prima intrebare. Care este scopul website-ului? Pentru un website profesionist cat mai usor de administrat, recomandarea este sa alegi WordPress. Avantajele WordPress il pozitioneaza ca fiind unul dintre cele mai indragite sisteme de administrare continut, cu nota 8/10.

 

5. Cum imi voi promova website-ul?
Aceasta intrebare reprezinta practic cea mai complexa intrebare pe care puteai sa ti-o pui cu privire la website-ul tau. Ea are un simplu raspuns: o strategie completa de marketing oferita de echipa Pcupdate.

 

6. Cum cuantific rezultatele website-ului meu?
Google Analytics. Prin intermediul acestei platforme vei putea afla tot ce se intampla in spatele website-ului tau. Vei cunoaste cine intra pe website-ul tau, ce face pe platforma si cu ce te ajuta pe tine activitatea lui.

 

Ai luat o decizie? Cere oferta. Te ajutam cu un website la cheie!


Recommended Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *